BİRLİK DERGİSİ
PROJELERİMİZ
Birlik Encümen Toplantımızda AKBB Yeni HİZMET BİNASI yapılması karara bağlandı..
7.Antalya CityExpo Uluslararası Şehircilik Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu Danışma Kurulumuz ve Birlik Encümenimiz Kepez belediye ve AKBB başkanı Hakan TÜTÜNCÜ başkanlığında toplanarak gündemlerindeki konuları karara bağladılar.

AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ Encümen Toplantımızda;
Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Belediyeler Birliği'nin yeni hizmet binasının Yeni Doğan Mahallesi'ndeki ASAT çaprazında bulunan alanda yapılacağını açıkladı.
 Başkan Tütüncü, AKBB’nin hizmet binasının Kepez'e hem itibar hem de değer kazandıracağını söyledi.
4 katlı AKBB binasının özelliklerini anlatımından sonra,
AKBB için müstakil bir bina olacak. Bu yeni hizmet binası, birliğin 2014-2019 dönemi meclisinin birliğe üye belediyelere bir hediyesi olacak" dedi.

AKBB'nin ihtiyaçlarını kendi binasında karşılayabileceği güzel bir bina projesi hazırlattıklarını belirten Tütüncü, 2017 yılının ilk aylarında bu konuda ilk inşa adımlarını atacaklarını dile getirdikten sonra,
Tamamı 4 katlı binada,  üye belediyelerin hizmetlerinin görsellerini sunabilecekleri bir sergi salonu ile 200 kişilik çok amaçlı toplantı salonu, üyemiz olan belediye başkanlarının kabullerini yapabilecekleri ofis, kafeterya ve idari ofislerinin de yer alacağını ifade etti.
 
Benzer Haberler