BİRLİK DERGİSİ
PROJELERİMİZ
16-19 Nisan 2013 4.Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu Büyük İlgi gördü
4.Uluslararası Şehircilik Teknolojileri ve Yerel Yönetimler Sempozyumu TBB’nin desteğiyle 17-18 Nisan’da yapıldı. Açılış konuşmalarını ANFAŞ Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çalık, Birliğimiz Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Sökmen, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın ile Antalya Vali Vekili Fuat Ergün’ün yaptığı sempozyum katılımcıların büyük ilgisiyle tamamlandı.

TBB Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Sökmen açılış konuşmasında Fuar’ın ve Fuar kapsamında yapılan sempozyumun belediye alanında çalışanlar için önemine vurgu yaparken şöyle konuştu : “Şehircilik Teknolojileri Fuarı vesilesiyle belediyeciler bir yandan çağdaş belediyecilik hizmetlerini yürütürken ihtiyaç duyacakları teknolojik gelişmeleri takip etme fırsatı bulacak; bir yandan da Fuar kapsamında yapılacak sempozyumda belediye mevzuatı hakkında bilgi sahibi olacak.”

Sempozyumda “İller Bankası’nda Değişim Süreci”, “Yeni Büyükşehir Yönetimine İlişkin 6360 Sayılı Kanun’un Getirdikleri” ve “Kamu İhale Mevzuatı” konularında uzmanlar tarafından sunumlar gerçekleştirildi. 2 gün süre ile yapılan toplantılar 18 Nisan’da tamamlandı.
Benzer Haberler