BİRLİK DERGİSİ
PROJELERİMİZ
KEPEZ VE AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANI HAKAN TÜTÜNCÜ'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Değerli Üyelerimiz;

Birlik ve beraberlik duygularının, dayanışma ve yardımlaşma ruhunun kalplerimizde pekiştiği, barış ve hoşgörü duygularını yoğun olarak yaşadığımız bir Ramazan Ayı'nı geride bırakırken, milletçe sevgi ve muhabbetle mübarek Ramazan Bayramı’na erişmenin huzur ve mutluluğu içerisindeyiz.

Bayramlar, milli ve manevi bütünleşmenin en üst seviyede yaşandığı, insanları aynı düşünce ve duygularda buluşturan, yakınlaştıran, umut ve sevincimizi artıran, aramızdaki dostluk ve kardeşlik bağlarını pekiştiren günlerdir.

Bu yıl Ramazan ayımızı ve Ramazan Bayramımızı, içinde bulunduğumuz Covid -19 salgını sebebiyle daha farklı şartlarda yaşıyoruz.

İlk günden itibaren tüm kurum ve imkanlarıyla zaman mefhumu gözetmeden devletimizin aldığı tedbirler kapsamında ülkemiz bu salgını en iyi şekilde atlatacaktır. Burada bize düşen milli birlik ve beraberlik şuuru ile devletimizin aldığı tedbirlerin belediyelerimiz tarafından gerçekleştirilecek faaliyetlerle desteklenmesidir.

Akdeniz Belediyeler Birliği bu salgın günlerinden birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir şekilde çıkacak, hemşehrilerimizin belediye hizmetlerinden yararlanma çıtasını daha yükseklere taşıyacaktır.

Bu duygularla mübarek Ramazan Bayramı’nın belediyelerimizin kıymetli başkanları, meclis üyeleri ve çalışanları başta olmak üzere tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını dilerim.
                                                                                                                  
                                                                                                           Hakan TÜTÜNCÜ
                                                                                                            Kepez Belediye Başkanı
                                                                                                       Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı
Benzer Haberler