BİRLİK DERGİSİ
PROJELERİMİZ
AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI
Akdeniz Belediyeler Birliği Meclisi, gündemindeki konuları görüşerek karara bağlamak üzere, 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 14.30'da Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde toplandı.

Toplantıya başkanlık eden AKBB ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bütün dünyada görülen Yeni Koronavirüs Hastalığı (COVID-19) salgına karşı belediyeler ve birliğimiz için alınan gerekli tedbirler ve uygulamalar hakkında bir konuşma yaptı. Meclis Divan Kurulu üyeleri Kepez Belediyesi Meclis Üyesi Adem Çelik ve Kepez Belediyesi Meclis Üyesi Fatma Tutan divanda yerlerini aldıktan ve Başkanlık divanı oluştuktan sonra Meclisin gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

AKBB’nin, 5 gündem maddesinin görüşüldüğü bu dönemki son Olağan Meclis Toplantısı Kepez Belediye ve AKBB Başkanı Hakan Tütüncü, yönetiminde gerçekleşen mecliste birliğin 4 milyon 200 bin TL olan 2021 yılı tahmini bütçesi oy birliği kabul edildi. Başkan Tütüncü; harcamalarda tutumlu davranarak iyi bir mali performans gösterdiklerini, bu konudaki başarıyı ise, özellikle harcama kalemlerinde titiz davranmalarına borçlu olduklarını söyledi. Gündemin diğer maddesine geçildi.

AKBB Meclisi, Ekim ayı Olağan toplantısında gündemdeki tüm maddeleri görüşerek karara bağladı.
Benzer Haberler