BİRLİK DERGİSİ
PROJELERİMİZ
HALKLA İLİŞKİLER&LİDERLİK EĞİTİM PROGRAMI TAMAMLANDI
Akdeniz Belediyeler Birliği'nde eğitim semineri
Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB), Halkla İlişkiler ve Liderlik Eğitimi Semineri, Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık’ın ev sahipliğinde, Protokol Yönetimi ve Kurumsal Nezaket Kuralları Uzmanı İhsan Ataöv’ün sunumuyla Belek’te gerçekleşti.

Organizasyon, Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında ve Serik Belediye Başkanı Prof Dr. Ramazan Çalık’ın ev sahipliğinde Belek’te gerçekleşti. Programa, AKBB üyesi çok sayıda Belediye Başkanı ve eşleri katılım gösterdi. Program kapsamında Liderlik Temsil ve Protokol Kabulü Eğitim Programı gerçekleştirildi.

Akdeniz Bölgesi’nde hizmet veren belediyelerin başkanları, Halkla İlişkiler ve Liderlik Eğitim Semineri’nde buluştu. Bölgenin yöneticilerinin bir arada bulunduğu programda hem yerel yönetimler ile ilgili istişare görüşmeleri yapıldı, hem de yöneticilere çeşitli konularda güçlü temsil eğitimi verildi. Başkanların aileleri ile katılım gösterdiği organizasyon, eğitimin yanı sıra Akdeniz Bölgesi’nde görev yapan başkanlar arasında güçlü bir iletişimin kurulduğu anlara sahne oldu. Tütüncü başkanlığındaki organizasyonda, birliğin çalışmaları ve yeni projeleri de sohbet konusu oldu.

Bir arada olmak bize güç veriyor

Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, program kapsamında belediye başkanlarına seslendi. Bu tür programların hem eğitim amaçlı hem de ikili ilişkilerde bir araya gelerek kaynaşmayı sağladığını dile getiren Tütüncü, sözlerine şöyle devam etti: “Öncelikle programa katılım gösteren tüm belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. Bu eğitim programları bizlerin hem yeni şeyler öğrenerek  kendimizi geliştirmemize, hem de bir araya gelerek bağımızı kuvvetlendirmemize olanak sağlıyor. Öğrenmenin yaşı yok, bu programlarını amacı yeni şeyler öğrenerek vizyonumuzu genişletmek ve bunu en doğru şekilde halka yansıtmaktır. Bilgimizi görgümüzü geliştirerek güzel bir etkileşim sağlayabildiğimiz bu eğitim programlarını, Akdeniz Belediyeler Birliği olarak düzenledik, düzenlemeye de inşallah devam edeceğiz.  Bir arada olmak bizi hem ikili ilişkilerimizde, hem siyasi açıdan, hem de halka daha iyi hizmet vermek adına daha güçlü kılıyor.”

Çalık ev sahibi

Organizasyon turizm bölgesi Belek’te gerçekleşirken, ev sahibi olan Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, değişen, gelişen bir bölge olan Belek’te belediye başkanlarını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Uluslararası bir toplantı olan G20 Zirvesi’ne ev sahipliği yapan bölgede Akdeniz Belediyeler Birliği’ni ağırlayan Çalık, turizmin yanı sıra seminer ve toplantılar ile Antalya’nın Türkiye’nin kalbi olduğunu sözlerine ekledi.  Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü de Çalık’a ev sahipliği ve misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Ataöv’den başkanlara eğitim

Protokol Yönetimi ve Kurumsal Nezaket Kuralları Uzmanı ve Cumhurbaşkanlığı Protokol Eski Uzmanı İhsan Ataöv, programa katılan belediye başkanları ve eşlerine, temsil ve protokol yönetimi, beden dili, hitap, duruş ve kılık kıyafet gibi konularda bir dizi seminer verdi. Siyaset konusundaki tecrübesi ve uzmanlığı ile sahnede başkanlara seslenen Ataöv, uzun yıllar ünlü siyasilerle edindiği tecrübelerini başkanlarla paylaştı. Güçlü temsil temalı eğitimin ardından Başkan Tütüncü, Ataöv’ü başarılı sunumundan dolayı tebrik ederek tecrübelerini paylaştığı için teşekkürlerini sundu. Seminer esnasında aldıkları eğitimler, başkanların protokol hakkında yeni bilgiler edinmesini ve siyasi kariyerlerinde temsil konusunda vizyonlarını gelişmelerinde etkili oldu.  Sohbet havasında gerçekleşen eğitim programı, başkanların siyasi açıdan yeni bilgiler öğrenmesini ve kaynaşmasını sağladı.

Başkanlardan teşekkür

Halklar İlişkiler ve Liderlik Eğitim Semineri Programı’na katılarak temsil ve protokol kuralları hakkında bilgi edinen belediye başkanları, Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü başta olmak olmak üzere ev sahibi Çalık ve AKBB yönetimine teşekkürlerini iletti. Program Akdeniz Belediyeler Birliğinin kapsadığı bölgelerde görev yapan  belediye başkanlarının daha geniş bir vizyona sahip olmaları ve siyasi temsil konularına hakim olmaları amacıyla düzenlenirken, başkanlar Ataöv’ün sunumunu dikkatle dinleyerek notlar aldı.
 
Benzer Haberler