BİRLİK DERGİSİ
PROJELERİMİZ
09.06.2014 Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akdeniz Belediyeler Birliği görevini Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye devretti.

 Geçtiğimiz günlerde Akdeniz Belediyeler Birliği seçimleri sonucunda, seçimi kazanan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten görevi devraldı.
  
 Devir teslim törenine, eşi Dr. Ayşe Tütüncü, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Kepez Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Meclis Üyeleri ve bürokratları yalnız bırakmadı.
 Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada kendisine destek olan bütün belediye başkanlarına, Akdeniz belediyeler birliği üyelerine teşekkür etti.


  

Muhittin Böcek konuşmasında şunları söyledi, “Göreve geldiğimiz gün itibariyle Antalya, Burdur, Isparta, Muğla illerimizin değerli başkanlarıyla, belediyelerimizle ilgili bir çok toplantılar gerçekleştirdik. Bugüne kadar yaptığımız çalışmaları şimdi, Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü’ye devrediyorum. Bizden aldığı bayrağı daha iyi yerlere getireceğinden hiçbir endişem yok. Ben hayırlı olsun diyorum.”
  
Antalya ve çevre illere katkı veren kurumumuz

Antalya ve çevre illerimize çok önemli katkılar veren, marka değeri olan bir kuruluşumuz olduğunun altını çizen Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, sözlerine söyle devam etti, “Kurulduğu günden bu yana belediyelerimizin ortak ihtiyaçlarının görülmesi konusunda, ciddi katkılar ortaya konmuş ve son derece önemli bir kurumumuz.Yaklaşık 10 gün evvel güzel bir seçimle bu güne geldik. Bundan dolayı bütün belediyeler birliği meclis üyelerine ve bütün partilerimize çok teşekkür ediyorum. Muhittin Böcek Başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Buranın kalitesini yükseltmek için azami bir gayretle çalıştılar. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. 1978 kurulduğu günden bugüne kadar Akdeniz Belediyeler Birliğine katkı veren, vizyon ortaya koyan ve bütün yöneticilere de bu teşekkürü bir borç biliyorum.” dedi.
Aldığımız bu bayrağı ileri götüreceğiz
 Aldıkları bu bayrağı daha da ilerilere götürebilmek için büyük gayret göstereceklerini söyleyen Tütüncü, konuşmasını şöyle sürdürdü, “Son yıllarda belediyeler birliğinin, yasal zeminde de önünün açıldığı, yerel yönetimler problem çözücü makamlar haline gelmiştir. Belediyeler birliği inşallah o avantajları da en güzel şekil de kullanmak suretiyle Antalya, Burdur, Isparta ve Muğla’ya en güzel hizmetleri sunacağız.”Herkesi bağrımıza basacağız,Yerel siyasetlerde, siyaset olmadığından bahseden Tütüncü konuşmasını şu sözlerle tamamladı, “Yönettiğiniz şehri, bölgeyi tamamını kucaklamak vardır. Her türlü ayrımcılığa karşı çıkarak, herkesi bağrımıza basacağız. Biz yerel yönetimin, bu şekilde yapıldığı takdirde amacına ulaşacağını biliyoruz ve buna inanıyoruz. Kepez de beş yıllık zaman zarfında ortaya koyduğumuz anlayış buydu. Akdeniz Belediyeler Birliğimizde de bu anlayışla çalışacağız.”
Benzer Haberler