BİRLİK DERGİSİ
PROJELERİMİZ
23-26 Mart 2017 CityExpo 7.Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı & Yerel Yönetimler Sempozyumu Basın Toplantısı
TÜRKİYE’DEN VE DÜNYA’DAN YÜZLERCE BELEDİYE 23-26 MART 2017’DE ANTALYA’YA ÇIKARMA YAPACAK
ANTALYA CITY EXPO – 7. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı & Yerel Yönetimler Sempozyumu kapsamında tüm dünyadan ve Türkiye’den belediye, 23-26 Mart 2017 tarihinde Antalya Fuar Merkezi’nde buluşacak. ANTALYA CITY EXPO kapsamında yurtdışından gelen belediyeler Türkiye’deki belediyelerle ikili protokollere imzalar atacak ve aynı zamanda belediyelere hizmet sunan şirketler son teknoloji ürünlerini sergileme imkanı bulacak.
Pyramids Grup Fuarcılık’ın organizatörlüğünü yaptığı Antalya City Expo - 7. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı & Yerel Yönetimler Sempozyumu, Türkiye Belediyeler Birliği’nin çatısı altında ve Akdeniz Belediyeler Birliği’nin işbirliğiyle gerçekleşiyor. Katılımcı firmalar, belediye ve ulaşım araçları, geçiş ve aktarma sistemleri, belediye demirbaş ve tüketim malzemeleri, kent mobilyaları, park-bahçe düzenlemeleri, bahçe süs bitkileri, peyzaj, altyapı, su, gaz, yol malzeme ve ekipmanları, arıtma sistemleri, temizlik ve bakım ekipmanları, ses, ışık ve görüntü ekipmanları, spor tesisi ve spor malzemeleri, güvenlik, yangın, iş sağlığı ve güvenliği, elektrik, elektronik, bilgisayar otomasyon, yazılım, e-belediyecilik sistemleri gibi yeni ürün gruplarını belediyelere ve ziyaretçilere sunacak. Aynı zamanda fuar boyunca Türkiye’nin her yerinden belediyeler yeni şehircilik projelerini sunacak.
İkili Protokoller Kapsamında Körfez Ülkeleri, Türki Cumhuriyetler ve Kuzey Afrika Belediyeleri Antalya’da bir araya gelecek
Suudi Arabistan, Kuveyt, BAE, Umman, Katar, Irak, Lübnan, Filistin, Fas, Mısır, Tunus, Cezayir,  Kırgızistan, Azerbaycan, Türkmenistan ve Kazakistan’dan belediye başkanları, valiler, ticaret odaları üst düzey delegeleriyle Türkiye belediyeleri ile yoğun ikili görüşmeler yaparak protokollere imza atacak.
Akdeniz Belediyeler Birliği’nin düzenleyeceği Yerel Yönetimler Sempozyumunda Şehirciliğe Işık Tutulacak
Antalya City Expo binlerce üst düzey ziyaretçiyi ağırlarken fuarla eş zamanlı olarak Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu gerçekleşiyor. Sempozyum’da yerel yönetimlerde ar-ge ve kalite yönetimi, belediyelerde ihale ve satın alma süreçleri, belediyeler için ulusal ve uluslararası fon kaynakları konulu bir dizi seminere ev sahipliği yapıyor.
Antalya City Expo 23-26 Mart 2017 tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açık tutacak.

Fuar Hakkında Detaylı Bilgi İçin;
www.antalyacityexpo.com
Pyramids Grup Fuarcılık PR & Marketing Departmanı:
Benzer Haberler