BİRLİK DERGİSİ
PROJELERİMİZ
AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI
Akdeniz Belediyeler Birliği’nin 2023 yılı son meclis toplantısında konuşan Kepez Belediyesi ve AKBB Başkanı Hakan Tütüncü,  10 yıllık zaman zarfında 40 olan üye sayısını iki katından fazla artıran Akdeniz Belediyeler Birliği’nin, yerel yönetimler anlamında önemli bir güç olduğunu söyledi.

Akdeniz Belediyeler Birliği Olağan Meclis Toplantısı, Başkan Hakan Tütüncü başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis Toplantısında; 2024 Yılı ve izleyen 2 yıla ait bütçe, norm kadro karşılığı sözleşmeli personel çalıştırılmasına yönelik gündem maddeleri görüşüldü. Akdeniz Belediyeler Birliği’nin 2023 yılı son meclis toplantısında konuşan Kepez Belediyesi ve AKBB Başkanı Hakan Tütüncü, birlik meclisinin 2023 yılı son toplantısının çok özel bir yanı ve yönünün olduğunu söyledi.  Başkan Tütüncü, “10 yıllık güzel bir yolculuğun artık son toplantısına geldik. Dönemin toplantısı… Bu yolculuğu bir kısmınızla 10 yılın tamamını, bir kısmınızla da son 5 yılını birlikte beraberce yürüttük. Son derece önemli güzel bir çalışmaya imza attık. 10 yıllık zaman zarfında Belediyeler Birliğinin 40 olan üye sayısını iki katından fazla arttırdık. Akdeniz Belediyeler Birliği, yerel yönetimler anlamında önemli bir güç oldu. Son derece faal bir 10 yıl geçti. Bir yandan eğitimler, bir yandan ziyaretler, bir yandan fuarlar,  proje yarışmaları belediyelerimizin Ankara'da takip edilmesi lazım gelen işlerinin takibi konusunda, belediyelerimizin ihtiyaçları konusunda, desteklerin verilmesi konusunda gerçekten önemli çalışmaları birlikte beraberce tamamlamış olduk. 10 yıl önce birlikte yola çıktığımız arkadaşlarımızdan aramızdan ayrılanlar oldu,  kendilerine rabbimden rahmet diliyorum. Bakide kalan belediye başkanlarımıza ve meclis üyelerimize de selametler diliyorum.” dedi.


TÜTÜNCÜ’DEN YOL ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR

“Millete hizmet etmek, millete hizmet yolunda yürümek, geceyi gündüze katarak çalışmak bunlar meşakkatli işler. “diyerek sözlerini sürdüren Başkan Tütüncü, “Ama günün sonunda ortaya çıkan başarılarla birlikte bu yolculuk son derece onurlu, şerefli, haysiyetli bir yolculuk. Biz vaktimizi, gençliğimizi Cenab-ı Allah’ın bize vermiş olduğu enerjiyi millete, memlekete hizmet yolunda harcayarak, artı değerler üreterek geçirdiğimiz sürece hem dünyevi hem de uhrevi birçok mükafatlarla takdir edileceğimize inanıyoruz. Bütün arkadaşlarımızın bu 10 yıllık zaman zarfında ortaya koydukları performansı tebrik ediyorum, kutluyorum. Güzel bir 10 yılı hep birlikte hep beraber geçirdik. Allah hepimizin yolunu açık etsin.  Yaklaşan seçimler sebebiyle her birinize yol açıklığı diliyorum.” diye konuştu.
Benzer Haberler