BİRLİK DERGİSİ
PROJELERİMİZ
Akdeniz - Marmara İşbirliği
MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ İŞTİRAK ŞİRKETİ MÜDÜRÜ YEŞİM BAYRAKTAROĞLU VE AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANI HAKAN TÜTÜNCÜ, KURUMLAR ARASI EĞİTİM VE TECRÜBE PAYLAŞIMI İÇİN FİKİR BİRLİĞİNE VARDİ

Marmara Belediyeler Birliği İştirak Şirketi Müdürü Yeşim Bayraktaroğlu, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret etti.

Toplantıda, Marmara ve Akdeniz birlikleri arasında eğitim ve tecrübe paylaşımı için fikir birliğine vardı.
 Türkiye’nin son 10 yıl içerisinde belediyecilik anlamında altın çağı yaşadığını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Ülke olarak belediyecilik anlayışında birçok dünya ülkesinden üstünüz. Türkiye’de çok güzel icraatlar yapılıyor. Eskiden belediyecilik izlenimleri için Türkiye’den, bazı dünya kentlerine gidilirdi. Şimdi, dünyanın çeşitli yerlerinden başta İstanbul ve Ankara olmak üzere Türkiye’nin birçok belediyesine ziyaret ediliyor” dedi.İstanbul ve Ankara’da Dünya’nın örnek aldığı birçok projenin olduğunu belirten İştirak Şirketi Müdürü Bayraktaroğlu ise “Akdeniz Belediyeler Birliği ile işbirliği içinde çalışmak istiyoruz..
 Eğitim ve tecrübe paylaşımı, kentlerin gelişimi ve gelecek nesiller için çok önemli. Her türlü destek vermeye hazırız.” İfadesini kullandı.
 Konuşmaların ardından Marmara Belediyeler Birliği İştirak Şirketi Müdürü Bayraktaroğlu, Başkan Tütüncü’ye bir tablo hediye etti.
Benzer Haberler