Genel Sekreter


1972 yılında Amasya’nın Göynücek ilçesinde doğdu. Erciyes Üniversitesi Muhasebe, Anadolu Üniversitesi Adalet, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Lisans mezunudur. “Yerel Yönetimlere İlişkin Temel İlkelerin Türkiye Örneğinde Değerlendirilmesi” konusunda, İstanbul Rumeli Üniversitesi,   Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Siyaset Bilimi ve Ekonomi programında Yüksek lisans yaptı. Yeditepe Üniversitesi, Sürekli Eğitim Merkezinin, Bilişim Sistemleri Eğitim alanından, Adli Muhasebe ve Hile Denetimi Uzmanlığının yanında, Kişisel gelişim üzerine Yaşam Koçluğu ve NLP Uzmanlığı aldı ve çalışmalarını sürdürmektedir.

İş hayatına 1991 yılında Öğretmenlikle başladı. 1994 ve 1997 yılları arasında Özel şirketlerde (ET-SA-ANPET) Muhasebe Müdür ve Yardımcılığı yaptı.

1997 Ekim ayından bu yana, Akdeniz Belediyeler Birliği Mali Hizmetler Müdürlüğünde Müdür, AKBB Personel Ltd. Şirketinde Şirket Müdürü olarak görevine devam etmiştir.2017 yılından itibaren bu görevleri ile birlikte, Akdeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreterliği görevini sürdürmektedir.
Süreyya İŞERİ Evli ve iki kız çocuk annesidir.