BİRLİK DERGİSİ
PROJELERİMİZ
BAGEV ile İşbirliği Protokolü İmzalandı
Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Muhittin Böcek ile Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Akdeniz Bölgesi\'nin işsizlik sorununu çözmek ve nitelikli istihdam sağlamak amacıyla işbirliği protokolü imzaladı.

İşsizleri tek çatı altında toplamak istediklerini belirten BAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, imzalanan protokol sayesinde birlik üyesi 114 belediyenin istihdam ofisine kaydedileceğini ve eleman ilanlarının bagevkariyer.com ortamında yayınlanacağını söyledi. BAGEV bölgesel istihdam ofisine 6715 işçi, 709 da işverenin kayıtlı olduğunu belirten Ali Çandır, \'\'Bu protokol ile üye sayımızı artırıp, işçi ve işvereni buluşturacağız\'\' diye konuştu.

Çandır, istihdam ofisinin ücretsiz hizmet verdiğini vurguladı.

Konuşmaların ardından Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Muhittin Böcek ile BAGEV Başkanı Ali Çandır, istihdam protokolünü imzaladı.
Protokol imza törenine Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Muhittin Böcek, BAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, BAGEV Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Senirli, Gültekin Gencer, BAGEV Genel Sekreteri Gülşen Aras ile  Akdeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hüseyin İnce katıldı. İmzalanan protokolle, yerel, bölgesel ve sektörel düzeydeki istihdam sorununu çözmeyi hedeflediklerini ifade eden Birlik Başkanı Muhittin Böcek, \'\'Yerel yöneticilerin en çok karşılaştığı sorunların başında işsizlik geliyor. İşveren ile işsizleri buluşturmak için BAGEV ile birlikte işbirliği protokolü imzaladık. Belediyelerimiz kendilerine gelen işsizlikle ilgili talepleri, BAGEV\'de oluşturulan www.bagevkariyer.com  adresine iletebilecekler. İşverenler de ücretsiz olarak bu portaldan yararlanarak kendilerine uygun işçiyi seçebilecekler. 114 belediyeyi kapsayan bu protokolün çalışma hayatımıza büyük katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum.  Bu örnek işbirliğinin sağlanmasında emeği geçen Sayın Çandır\'a ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim\'\' diye konuştu.
Benzer Haberler