BİRLİK DERGİSİ
PROJELERİMİZ
TÜTÜNCÜ ''ANTALYA HEPİMİZİN''
Merkezdeki belediyeleri ziyaret eden Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB) ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Birlik, beraberlik içerisinde şehre hizmet etmek her dönem olduğu gibi bu dönem de en önemli önceliğimiz. Antalya hepimizin.” dedi.

Geçtiğimiz Haziran’da yapılan olağan meclis toplantısında AKBB Başkanlığı’na 3. kez seçilen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Büyükşehir Belediyesi ile merkez ilçe belediye başkanlarına nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretlere, AKBB Encümen Üyeleri Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çiçekpınar Belediye Başkanı Memiş Kaynak, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör ile AKBB Başkan Danışmanı ve aynı zamanda AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve AKBB Genel Sekreteri Süreyya İşeri de eşlik etti.
Tütüncü, AKBB Başkanlığı’ndaki yeni döneminin ilk resmi ziyaretini Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e yaptı. Tütüncü, daha sonra Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’i ve Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i ziyaret etti. 
Başkan Hakan Tütüncü, ziyaretlerde belediye başkanlarıyla AKBB’nin çalışmalarını ve şehrin gelecek hedeflerini konuştu. 

“Önceliğimiz şehre hizmet”

Belediye başkanlarına 5 yıllık görev sürelerinde başarılar dileyen Başkan Hakan Tütüncü, şunları söyledi: “AKBB encümen üyesi belediye başkanlarımızla Antalya merkez belediye başkanlarımızı ziyaret ettik. AKBB’nin çatısı altında birlik ve beraberliğimizi perçinlemeye ve belediyelerimizin müşterek sorunlarına birlikte çözüm üretmeye önem veriyoruz. Bundan sonraki süreçte de belediye başkanlarımızın destekleriyle, AKBB’nin birlik ruhunu ve kurumsal yapısını güçlendirmeye devam edeceğiz. Hepimiz farklı siyasi partilerden seçilmiş belediye başkanlarıyız. Ama önemli olan birlik ve beraberlik içerisinde bölgemize, Antalyamıza ve hemşehrilerimize hizmet edebilmektir. Bu hizmet yolculuğumuzu iyi bir şekilde sürdüreceğimize olan inancım tamdır. Birlik beraberlik içinde şehre hizmet etmek her dönem olduğu gibi bu dönem de en önemli önceliğimiz. Antalya hepimizin. Birlik ruhunun gelişimi ve kurumsallaşması adına gerekli özeni, dikkati ve gayreti göstermeye devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde belediye başkanlarımıza güzel bir çalışma dönemi diliyorum.”
Ziyaretlerde belediye başkanları, birbirlerine karşılıklı hediye takdiminde bulundular.  
Benzer Haberler