BİRLİK DERGİSİ
PROJELERİMİZ
ISPARTA BÖLGE BELEDİYE ZİYARETLERİ
Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB) ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni dönem ziyaretleri kapsamında Antalya Büyükşehir ve ilçe belediyelerinden sonra Isparta'daki belediyelerin başkanlarıyla da bir araya geldi.

Başkan Tütüncü, Sütçüler Belediye Başkanı Mustafa Üstün'ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ardından Sütçüler Belediyesi Başkan Vekili Mümtaz Faruk Ertan'ı, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'ü, Çiçekpınar Belediye Başkanı Memiş Kaynak'ı, Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı'yı ziyaret etti. Tütüncü, samimi bir ortamda gerçekleşen kabullerde, belediye başkanlarıyla şehirlerinin gelecek hedeflerini ve AKBB’den beklentilerini konuştu.
AKBB ve Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, ziyaretlerde belediye başkanlarına ipek kozasından yapılmış olan rölyef tablo hediye etti.  

Isparta'daki ziyaretlere Kepez Belediye Meclis Üyeleri Adem Çelik, AKBB Başkan Danışmanı ve aynı zamanda Antalya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve AKBB Genel Sekreteri Süreyya İşeri de eşlik etti.
Benzer Haberler