BİRLİK DERGİSİ
PROJELERİMİZ
ETKİLİ İLETİŞİM TEKNİKLERİ EĞİTİMİ (ISPARTA)
Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB), Etkili İletişim Teknikleri Eğitimi, Isparta Belediyesi ev sahipliğinde, Protokol  Uzmanı İhsan Ataöv’ün sunumuyla Isparta'da gerçekleşti.

Eğitim programının açılışı, Akdeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Süreyya İŞERİ ve Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu tarafından yapıldı.

Eğitim programına, Akdeniz Belediyeler Birliği üyesi Belediyelerin Otobüs ve Servis Şoförleri, Belediyelerin İlgili Personelleri katılım gösterdi. Program kapsamında Stres yönetimi ve Öfke Kontrolü konuları da işlendi.
Protokol Uzmanı ve Cumhurbaşkanlığı Protokol Eski Uzmanı İhsan Ataöv, programa katılan Belediyelerin Otobüs ve Servis Şoförlerine; Öfke kontrolü nedir, Öfke kontrolü ve stres yönetimi nasıl yapılır, Otobüs ve makam şoförünün kişisel temizliği ve araç temizliğinin önemi, Otobüs ve makam şoförlerinin dikkat etmesi  gereken hususlar, Selamlaşma ve tokalaşma örnekleri gibi konularda bir dizi seminer verdi.

Sohbet havasında gerçekleşen eğitim programı, belediye otobüs şoförlerinin ve belediye personellerinin yeni bilgiler öğrenmesini ve kaynaşmasını sağladı.
Benzer Haberler