BİRLİK DERGİSİ
PROJELERİMİZ
ETKİLİ İLETİŞİM TEKNİKLERİ VE KURUMSAL TEMSİL EĞİTİMİ (PAMUKKALE)
Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB), Etkili İletişim Teknikleri ve Kurumsal Temsil Eğitimi, Pamukkale Belediyesi ev sahipliğinde, Protokol Uzmanı İhsan Ataöv’ün sunumuyla Pamukkale'de gerçekleşti.

Eğitim programının açılışı, Akdeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Süreyya İŞERİ ve Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Pamukkale Belediye Başkanı Avni ÖRKİ tarafından yapıldı.

Eğitim programına, Akdeniz Belediyeler Birliği üyesi Belediyelerin insan kaynakları, özel kalem, halkla ilişkiler, itfaiye ve zabıta personelleri katılım gösterdi. Program kapsamında Stres yönetimi ve Öfke Kontrolü konuları da işlendi.
Protokol Uzmanı ve Cumhurbaşkanlığı Protokol Eski Uzmanı İhsan Ataöv, programa katılan Belediyelerin personellerine; Protokol kuralları nedir, Protokol kimlerden oluşur, Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi nasıl yapılırResmi hayatta ilk izlenimin önemi, tokalaşmanın örnekli anlatımı, Makam odasına giriş, çıkış, bekleme gibi konularda bir dizi seminer verdi.

Sohbet havasında gerçekleşen eğitim programı, belediye personellerinin yeni bilgiler öğrenmesini ve kaynaşmasını sağladı.
Benzer Haberler